Premiu de recunoastere pentru programul „Plantam fapte bune”

0
66
Premiu de recunoastere pentru programul „Plantam fapte bune”
Premiu de recunoastere pentru programul „Plantam fapte bune”

Asociatia Pentru Dezvoltare Comunitara „Alutus” este primul ONG romanesc care a primit un premiu la gala „ONG-ul anului” organizat de Federatia Organizatiilor Civile din judetul Covasna.

„Alutus” a primit mentiune pentru proiectul „Plantam fapte bune”, ce a avut loc anul trecut, cand sute de voluntari au plantat puieti pe o parcela la Valcele. Presedintele „Alutus”, Catalin Lazar, ne-a declarat ca este bucuros pentru aprecierea primita, si considera ca premiul este cu atat mai valoros cu cat „Alutus” este o asociatie tanara, de doar un an.

„Acest premiu este recunoasterea activitatilor noastre, in special a proiectului Plantam fapte bune, dar nu numai. Alutus a fost prima organizatie romaneasca premiata la aceasta gala, asadar am spart gheata din acest punct de vedere. Vad ca incet-incet asociatiile se apropie, iar din acest lucru toti avem de castigat, si mai ales are de castigat societatea” – ne-a declarat presedintele Alutus, Catalin Lazar.

Pentru titlul de ONG-ul anului 2013 au fost nominalizate 17 organizatii, premiul I fiind castigat de organizatia de tineret EMI din Targu Secuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here