Primul whiskey ecologic a fost produs de doi francezi

Primul whiskey ecologic a fost produs de doi francezi

Ce poate fi mai placut decat un pahar de whiskey cu gheata? Va spunem noi. Un pahar de whiskey bio cu gheata. Daca nu stiti unde poate fi gasita o asemenea bautura fina, va vom spune chiar noi. In inima Alpilor, doi francezi au pus pe picioare o distilerie eco. Aici, amatorii de arome unice vor putea degusta primul whiskey ecologic.

In inima Alpilor, doi artizani francezi se mandresc cu faptul ca produc primul whiskey natural. Au combinat cunostintele pe care le aveau in agricultura si viticultura si au construit o distilerie unica, pentru a veni in intampinarea trendului eco-friendly. Unul dintre fondatorii distileriei spune ca productia acestei bauturi organice urmareste protejarea mediului inconjurator. Cei doi francezi se asigura ca metodele folosite de ei in productia de whiskey sunt in totalitate naturale. De la semintele pe care le cultiva pana la presa pe care au contruit-o cu mana lor si energia pe care o folosesc pentru distilerie. Totul este natural.

Pana in prezent, in productia de wiskey natural nu a fost utilizat nici un pic de combustibil. In schimb, se foloseste lemnul reciclat din zona. Si pentru ca o astfel de licoare trebuie sa stea cel putin trei ani la maturat in butoaie speciale, bautura organica produsa de cei doi francezi mai are de asteptat pana cand va aparea pe piata. Pana atunci, insa, cativa proprietari de baruri din Franta le propun clientilor o varianta nematurata a acestui nou produs alcoolic.

Anul trecut, in Franta au fost consumate aproape 200 de milioane de sticle de whiskey.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *