Produsul zilei: Baton cu ciocolata neagra si nuga

Batoanele nuga-martipan Allos ChocoConfiserie sint o delicioasa combinatie de nuga fina si martipan obtinute din miere. Batoanele mai contin alune si migdale si sint invelite in ciocolata neagra. Ingredientele folosite la prepararea acestor dulciuri sint: miere de albine, 30% ciocolata neagra obtinuta din masa de ca-cao, un pic de zahar de trestie si unt de cacao, 25% migdale si 6% alu-ne. Ciocolata neagra contine mi-ni–mum 70% cacao. Toate ingre-dien-tele provin din culturi orga–nice. 100 de grame de produs con-tin, in medie, 465 kcal, 9,1 grame de proteine, 35,7 grame de carbo-hidrati si 31,8 grame de grasimi.

ATENTIE. Termenii biologic, organic, ecologic, precum si prescurtari ale acestora – bio, eco – desemneaza acelasi tip de produse, fara chimicale. Termenul „orga-nic” este folosit in special de popoarele de limba engleza, cel „bio” se foloseste in mai multe tari europene printre care Bulgaria, Franta, Italia, Olanda si Portugalia, in timp ce in Romania se foloseste „ecologic”, la fel in ca in Suedia, Slovacia, Polonia si in alte citeva tari.

Sursa: Jurnalul National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *