Programul de mediu al Sony Europe castiga cea mai importanta distinctie International Charter

Programul de mediu al Sony Europe castiga cea mai importanta distinctie International Charter

sonSony Europe primeste premiul „Committed to the Environment” din partea organizatiei International Charter, pentru strategia pe termen lung a companiei de reducere a impactului asupra mediului si a utilizarii resurselor.

Road to Zero, planul global Sony pentru protectia mediului, centrat pe reducerea la zero a amprentei de carbon pana in anul 2050, a fost desemnat de catre echipa International Charter drept „cea mai buna strategie pentru protectia mediului, pe termen lung”, in timp ce proiectul Open Planet Ideas – un program de implicare a maselor in protectia mediului, ce implica uzul tehnologiei – a fost descris drept un model bun de angajament in problemele de mediu.

Organizatia International Charter promoveaza cele mai bune practici si politici ale afacerilor globale, in diverse domenii de interes. Premiul „Committed to the Environment” recunoaste meritele companiilor care se angajeaza sa aprofundeze impactul afacerilor asupra mediului si implementeaza strategii realiste de reducere a acestuia.

Oferind premiul companiei Sony Europe, directorul International Charter, Steve Fortes, spune: „Suntem incantati sa recunoastem meritele angajamentului companiei fata de mediu si sa ii acordam acest premiu. As vrea, de asemenea, sa apreciez transparenta informatiilor disponibile si mentalitatea strategica a echipei Sony Europe.”

Compania a fost laudata si pentru modul de utilizare a energiei regenerabile, folosite in proportie de 100% in fabricile cu peste 100 de angajati si pentru regandirea modului de impachetare si design de produs, pentru reducerea materialelor utilizate si a consumului de energie.

Comentand asupra recunoasterii meritelor de catre International Charter, Serge Foucher, Executive Vice President, Sony Europe, spune: „Sustenabilitatea mediului reprezinta o parte cruciala a eticii si activititatii noastre, asa ca bineinteles ca suntem onorati sa primim acest prestigios premiu. In acelasi timp, consideram ca inca mai avem mult de lucrat pentru a ne atinge propriul obiectiv de zero amprente de carbon pana in anul 2050.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *