Programul energetic IBM evita formarea a tone de emisii CO2

Raportul 2011 Corporate Responsibility evidentiaza progresele angajamentului IBM pentru mediu, orase, societate, economie, angajati, comunitate si clienti.

IBM a publicat recent cel de-al noualea raport anual Corporate Responsibility Report. Responsabilitatea corporatista reprezinta o parte integranta a culturii IBM si determina modul in care compania interactioneaza cu clienti, angajati, actionari si comunitati.
Conform raportului IBM 2011 Corporate Responsibility Report, angajamentul pentru programe de responsabilitate sociala si asupra mediului inconjurator au generat un numar mare de beneficii: reducerea consumului de energie, crearea unui nou model de educatie in licee si utilizarea tehnologiei si expertizei pentru a ajuta la dezvoltarea companiilor mici.

IBM a obtinut anul trecut o serie de rezultate semnificative de sustenabilitate in domenii precum conservarea energiei, eficienta energetica a centrelor de date si responsabilitatea asupra mediului. Compania a economisit peste 43 de milioane de dolari in costuri cu electricitatea si a conservat 378.000 megawati-ora de electricitate anul trecut, o cantitate suficienta pentru a alimenta cu energie electrica aproximativ 34.000 de locuinte pentru un an. Proiectele IBM de conservare a energiei au oferit reduceri egale cu 7,4% din consumul total de energie al companiei, depasind semnificativ obiectivul anual de 3,5%. Acesta reprezinta rezultatul unui program continuu ce a implicat 2.300 de proiecte de conservare implementate in cadrul a peste 364 de unitati IBM din toate regiunile globului. IBM va continua aceste eforturi de conservare si a stabilit obiectivul de a elimina 1,1 milioane de megawati-ora din consumul de energie pana la sfarsitul anului 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here