Regele sucurilor: sucul proaspat de morcovi

Regele sucurilor: sucul proaspat de morcovi

Regele sucurilor: sucul proaspat de morcovi

Sucul de morcovi este cea mai bogata sursa de vitamina A, fiind in acelasi timp si foarte usor asimilabila de catre organism. In plus, este foarte bogat si in vitaminele B, C, D, E, G, si K.

Consumul de suc de morcovi reprezinta una dintre cele mai bune metode de detoxifiere a organismului. Structura moleculara a acestuia este asemanatoare cu cea a sangelui uman, fapt pentru care este absorbit imediat de catre celulele organismului nostru.


Iata cateva dintre beneficiile consumului de suc ​​de morcovi proaspat:

Intareste sistemul imunitar
Purifica sangele
Reduce tensiunea arteriala
Reduce colesterolul rau
Distruge radicalii liberi
Previne infectiile ochilor, gatului, amigdalelor, sinusurilor si organelor respiratorii
Ajuta la imbunatatirea si mentinerea structurii osoase a dintilor
Ajuta in afectiuni precum piele uscata, dermatite, pete ale pielii
Previne cancerul
Previne si trateaza ulcerul
Previne aparitia bolilor de inima
Alimenteaza sistemul optic
Stimuleaza lactatia
Combate anemia
Ajuta in procesul de slabire
Asadar, fie ca vrei sa tii o cura de detoxifiere cu suc de morcovi, fie ca vrei sa il consumi in mod constant, vei avea doar de castigat.



20 Mai 2014 - Sursa: Gazeta de Botosani



Articole recente:
Afaceri ecologice
Tribul Achuar din Amazon isi cere drepturile la o viata libera.
6 octombrie 2016
Biodiversitate
panda-bear
5 octombrie 2016
Alimentatie
980x
2 octombrie 2016
Protectia atmosferei
Harta interactiva a poluarii
1 octombrie 2016
Colectare Deseuri
@Recomandari
ciolos
6 aprilie 2016
Evenimente ecologice
adopta-o-casa-6-e1434456234818-820x300
28 martie 2016
Schimbari climatice
In 2016 s-a inregistrat cea mai calda luna ianuarie din istoria masuratorilor meteorologice
22 februarie 2016
Energie regenerabila
Producerea energiei regenerabile - tot mai la îndemână
19 februarie 2016
ONG
Asociaţiile de mediu şi localnicii au spus NU microhidrocentralelor pe râul Nera
19 februarie 2016
Protectia Mediului
Fondul forestier
Drujbele si excavatoarele distrug padurile virgine chiar in acest moment
19 februarie 2016
Alimentatie
Merele, roșiile și portocalele conțin cele mai multe pesticide
17 februarie 2016
Agricultura ecologica
Raport: Pesticidele din hrana bebelușilor: morcovi, caise, pătrunjel cu ciprodinil, clorpirifos, carbendazim
17 februarie 2016
ONG
16 februarie 2016
Alimentatie
16 februarie 2016
Stop Abandonului
Energie regenerabila
16 februarie 2016
Biodiversitate
Asociaţiile de mediu şi localnicii au spus NU microhidrocentralelor pe râul Nera
16 februarie 2016
Biodiversitate
Acvila țipătoare Arlie se întoarce în Brașov. Vine din Namibia și parcurge 25.000 de kilometri
16 februarie 2016
Sanatate
Cum sa-ti prepari pasta de dinti BIO acasa
16 februarie 2016