Renate Weber: Rosia Montana, exploatata de o companie “Hit and Run”!

0
83
Renate Weber: Rosia Montana, exploatata de o companie “Hit and Run”!
Renate Weber: Rosia Montana, exploatata de o companie “Hit and Run”!

Renate Weber are semne de intrebare cu privire la foloasele trase de statul roman de pe urma exploatarii de la Rosia Montana.
rosia montana 300×225 Renate Weber: Rosia Montana, exploatata de o companie Hit and Run!“Compania care ar urma sa dezvolte proiectul Rosia Montana este una de tipul “hit and run” (“loveste si fugi”-n.r.). Semnele de intrebare privind proiectul aurifer raman chiar si dupa includerea lui in Planul National de Investitii. Contractul actual privind Rosia Montana trebuie publicat“. Declaratiile au fost facute la RFI de europarlamentarul liberal, Renate Weber.

Renate Weber spune ca nu se simte obligata sa fie de acord cu Executivul in privinta proiectului aurifer de la Rosia Montana: “Guvernul va lua deciziile pe care le va lua, dar asta nu inseamna ca eu trebuie sa fiu de acord cu orice. Eu am obiectiile mele, care deocamdata sunt acolo“.

Eurodeputatul liberal cere desecretizarea contractului pentru Rosia Montana: “Eu inteleg ca se discuta in acest moment de o renegociere a acordului, un lucru care mi se pare interesant. Foarte bine ca se discuta de o renegociere, dar inainte de o renegociere, oare n-ar vrea compania sa fie de acord cu publicarea contractului care exista azi?“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here