Romania rablelor! Anul acesta autoritatile vor sa scape de 60.000

Cu efort guvernamental dar si putina initiativa din partea soferilor romani din acest an putem sa eliminam de pe strazile Romaniei o transa semnificativa de rable: 60.000.
rable
Programul Rabla incepe din a doua jumatate a acestei luni iar autoritatile au marit prima de casare la 3.800 de lei pentru un harb.

Dupa ce au stat si au cugetat responsabilii din Ministerul Mediului le-au pregatit o surpriza romanilor cand au descoperit ca inca folosim sute de mii de masini care au intre 10 si 12 ani. Asa ca, din acest an sunt acceptate in program si autoturismele de un deceniu.

In ceea ce priveste prima de casare, de 3.800 de lei, soferii spun ca se putea da mai mult.

Autoritatile ne anunta insa ca au un buget limitat adica 228 de milioane de lei care ar trebui sa ajunga pentru 60.000 de masini.

Pana sa inceapa, insa programul mai sunt de rezolvat cateva probleme birocratice: „A aparut ordonanta de Guvern, trebuie sa se semneze bugetul Fondului de Mediu si sa se publice ordinul de ministru, atata tot. Cred ca vom fi gata dupa jumatatea lunii ianuarie,” a declarat Mihai Toti, presedinte Administratia Fondului de Mediu.

Programul Rabla se va desfasura in patru etape, nu in doua ca pana acum. Astfel, cei de la Fondul de Mediu vor sa se asigure ca nu raman masini nevandute. La finalul fiecarui ciclu, dealerii care nu isi epuizeaza cota alocata vor fi eliminati.

Sursa: Stirile PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *