Scorpionul vindeca miraculos tumorile de pe creier

0
36

Sute de bolnavi vin in Cuba sa se trateze cu remediul miraculos
Extractul din veninul de scorpion albastru este folosit in Cuba in tratarea mai multor tipuri de cancer: cervical, uterin, de prostata, de colon, pulmonar, cerebral, mamar si al cailor digestive.
Cercetatorii cubanezi au anuntat ca omologheaza un nou remediu homeopat pe baza de extract din venin de scorpion pentru tratarea bolanvilor de cancer.

Inca din anii 1990, in provincia Guantanamo, a fost creat un remediu similar, numit Escozul, avand in compozitie un extract din scorpionul albastru.

Se spune ca acesta a fost deja folosit de pacienti si efectele sale principale ar fi: reducerea tumorii dupa un anumit timp, prelungirea vietii pacientului, revenirea poftei de mancare si a somnului, reducerea considerabila a durerii.

Producarorii sustin ca Escozul a dus la uimitoare rezultate de prelungire a vietii chiar si in cazul unor pacienti in stadiul 4 al bolii, cu pronostic grav.

Mai mult de 2.000 de pacienti ar fi luat acest produs timp de mai bine de patru ani. 187 dintre acestia au mai trait 8 ani cu o calitate buna a vietii, desi li se mai daduse doar o luna de viata de catre medici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here