Seful CJ Prahova, in Italia, la conferinte pe mediu si energie

0
37
Seful CJ Prahova, in Italia, la conferinte pe mediu si energie

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, se va deplasa in perioada 20 – 21 septembrie 2012, la Pescara, Abruzzo, Italia, la invitatia lui Gianni Chiodi, presedintele Consiliului Regional Abruzzo, pentru a participa la doua evenimente organizate de Comitetul Regiunilor.
Joi, 20 septembrie, presedintele Mircea Cosma va fi prezent la Conferinta pe tema „Promovarea sinergiilor intre dezvoltarea regionala si protectia biodiversitatii”, unde vor fi evidentiate cele mai bune practici in materie de gestionare a ecosistemelor si protejare a biodiversitatii. Tot in cadrul acestei conferinte vor fi discutate strategiile adoptate de catre regiuni pentru gestionarea zonelor protejate prin utilizarea inteligenta a fondurilor disponibile si prin mecanismele de solutionare a conflictelor.

Vineri, 21 septembrie, Mircea Cosma va lua parte la lucrarile celei de a 15-a sedinte a Comisiei privind Mediul, Schimbarea, Climatica si Energie (ENVE), unde vor fi discutate obiectivele UE privind energiile din surse regenerabile si eficienta energetica, promovarea noilor tehnologii energetice precum si atenuarea efectelor acestora asupra mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here