Stiati ca mancati pate cu astm sau salam cu dementa?

Ştiaţi că mâncaţi pate cu astm sau salam cu demenţă?

Stiati ca mancati pate cu astm sau salam cu dementa?
Stiati ca mancati pate cu astm sau salam cu dementa?

Magazinele sunt pline de produse care contin glutamat monosodic, un aditiv periculos.

Spitalele din Romania sunt pline de tineri si de copii cu boli grave, incurabile. Tot felul de forme de cancer ne macina vietile si ne intrebam de unde aceste maladii. Hai sa ne uitam pe etichetele alimentelor si o sa intelegem ce ne baga in pamant inainte de vreme…

Reporterii Libertatii au dat o tura printr-un hipermarket din Capitala, in cautarea uneia dintre cele mai nocive substante care se gaseste in alimente si despre care se tot vorbeste in ultimele zile in presa. Este vorba de E 621 – sau glutamat monosodic – un aditiv, potentiator de gust sau de aroma care stimuleaza apetitul consumatorului si il face sa creada ca a mancat ceva foarte gustos. In realitate, omul consuma ceva extrem de nociv!

„Poate produce dureri de cap, slabiciune, greata, astm, modificari de ritm cardiac. Poate declansa maladiile Huntington (dementa, pierderea abilitatilor mentale, tulburari de personalitate si de comportament), Alzheimer sau Parkinson”, ne-a explicat profesorul Gheorghe Mencinicopschi.

In ce alimente se gaseste E 621

a Chipsuri
a Floricele
a Supe- instant
a Condimente
a Pate de ficat
a Pate vegetal
a Salam
a Parizer
a Cremvursti

Nu cumparati pate, floricele sau salam pe etichetele carora apare aditivul glutamat monosodic

Cititi maine care sunt cele mai daunatoare E-uri din mancare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *