Targ de preparate traditionale si ecologice

Targ de preparate traditionale si ecologice

Prima editie va avea loc in Cluj-Napoca intre 13-14 mai 2011, pe strada Potaissa, in centrul orasului de-alungul zidului cetatii.

Scopul: Prezentarea preparatelor, mancarurilor traditionale si ecologice, cu posibilitate oferita pentru producatorii ardeleni sa-si valorifice aceste produse autentice. A evidentia cat mai mult valorile culturale din aceasta regiune si a oferi astfel o imagine cat mai completa si cat mai bogata despre traditiile noastre gastronomice. Vor fi acceptati la acest targ exclusiv preparate cu metode traditionale si/sau produse ecologice, cu amendamentul ca fiecare producator sa detina autorizatiile necesare producerii si vanzarii acestor produse, si sa respecte toate legile in vigoare si cerintele igienice privind depozitarea, transportul, vanzarea etc.

Asteptam inscrierea producatorilor de:

– Miere de albine

– Afumaturi din carne, peste, pasari

– Produse de panificatie (paine de casa)

– Turta dulce

– Cascavaluri, branzeturi

– Gemuri, muraturi, siropuri, zacusca

– Slanina, carnati, salam

– Dulciuri de casa

Inscrierile se pot face prin telefon la numarul: 0741915082

Breasla Mestesugarilor din Transilvania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *