Produse eco

Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului gazduieste, in zilele de 11 si 12 iunie, a sasea editie a Targului de produse traditionale si ecologice, cu desfasurare intre orele 10-18.

In cadrul acestei editii a targului vor fi prezenti peste 15 producatori din judetele Sibiu, Alba si Mures, anunta reprezentantii Complexului National Muzeal ASTRA din Sibiu.

Vor fi expuse placinte de casa, turta dulce, prajituri sasesti, produse apicole, paine coapta pe vatra, cozonaci, branza telemea de Marginimea Sibiului, branza de burduf, unt, cas de vaca sau de oaie, produse din lapte de capra, preparate din carne, condimente, tuica, ceaiuri, siropuri, dulceturi (de trandafiri, capsuni, nuci verzi, fructe de padure) si multe alte delicatese culinare romanesti.

Nu vor lipsi mancarurile preparate la ceaun: cocolos cu branza, tocana de oaie, pastrama de oaie la gratar.

Toate aceste produse vor fi expuse si spre degustare, consumatorul avand posibilitatea de a cumpara produsul favorit, transmit organizatorii.

Targul se inscrie si in proiectul dezvoltat de Fundatia ADEPT Transilvania de sprijinire a micilor fermieri.

Targul de produse traditionale si ecologice se va desfasura din doua in doua saptamani, pana la jumatatea lunii octombrie 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here