Targul EcoMediu 2013

0
37
Targul EcoMediu 2013
Targul EcoMediu 2013

EXPO ARAD INTERNATIONAL, in parteneriat cu Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, Clusterul de Energii Sustenabile – ROSENC si Centrul de Transfer Tehnologic CENTI (Cluj-Napoca), are placerea sa va invite, in perioada 16-18 octombrie 2013, la cea de-a XI-a editie a targului ECOMEDIU – targ international de echipamente, utilaje, aparate, echipamente pentru investigarea, analiza si controlul calitatii apei, aerului, solului, utilaje de salubritate si igiena urbana, energii neconventionale.

Expozitia a ajuns sa reuneasca, incepand de la a IV-a editie, firme din Austria, Italia, Ungaria si Germania.

Va asteptam sa va expuneti produsele si serviciile in tot ceea ce priveste protectia mediului: echipamente, tehnologii pentru un mediu mai curat. Mentionam ca la acest eveniment sunt invitati numerosi reprezentanti ai grupului tinta.

Grupul tinta: administratii publice locale, mari companii industriale, hipermarketuri, companii hoteliere, companii de inginerie si constructii, banci, reprezentanti politici, clustere, jurnalisti, companii de asigurari.

In data de 17.10.2013 va avea loc ECOMEDIU BROKERAGE EVENT. Evenimentul de brokeraj este organizat de 3 organizatii romanesti de retea, si anume, IPA CIFATT Craiova, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad si Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, impreuna cu 2 parteneri din Ungaria: Camera de Comert si Industrie a judetului Csongrad si PRIMOM Fundatia pentru Promovarea Intreprinderilor, Nyiregyhaza. Membrii European Enterprise Network vor avea acces gratuit la brokeraj.

(persoana de contact: Andrea Kranowszky – mail: andrea.kranowszky@ccia-arad.ro)

                Agenda conferintelor internationale, ce vor avea loc in cadrul acestui targ, este in curs de pregatire; s-au lansat invitatii catre personalitati cu nume de rezonanta in domeniul protectiei mediului, organizatii internationale si locale, universitati.

                Tematicile conferintelor (Protectia apei, aerului si a solului; Recuperarea, reciclarea si/sau sortarea deseurilor; Biodiversitate) vor viza: noutati in legislatia romaneasca, tendinte ale pietei romanesti si europene, incurajarea inovarii, exemple de bune practici.

6 motive ca sa participati la ECOMEDIU 2013:

1. Eveniment european ce faciliteaza promovarea de produs si de servicii

2. Tarife accesibile pentru participare

3. Conferinte internationale

4. Brokeraj international

5. Expozantii au acces gratuit la conferinte

6. Cu ajutorul partenerilor nostri, vom asigura vizitarea targului de catre grupurile tinta ale expozantilor

Pentru inscriere la conferinte si pentru inchiriere standuri va invitam sa vizitati adresa noastra de website: www.ecomediu.ro sau sa apelati la adresa de mail: cotuna.liana@ccia-arad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here