Tenerarca, telefonul celular „verde” care tine microbii la distanta

  0
  95
  Tenerarca, telefonul celular "verde" care tine microbii la distanta
  Tenerarca, telefonul celular „verde” care tine microbii la distanta

  O companie din SUA sustine ca a fabricat o noua gama de carcase „eco” pentru telefoanele mobile, care ne protejeaza impotriva radiatiilor si elimina pana la 99,9% din bacteriile de pe suprafata aparatelor.

  Carcasele de telefon Tenerarca din piele ofera un scut impotriva microbilor si a radiatiilor electromagnetice, potrivit companiei producatoare.

  Acestea sunt acoperite intr-un stat special protector, denumit Upskin, fabricat cu ajutorul unei tehnologii „antibacteriene, de igienizare si generatoare de ioni negativi”.

  Pentru a combate microbii, invelisul Upskin, realizat printr-o metoda „eco” de tratare a pielii, genereaza ioni negativi, care neutralizeaza radiatiilor, scrie CNET.

  „O carcasa Tenerarca elimina pana la 99,99% din microbii daunatori, nu doar de pe telefonul dumneavoastra, ci si de pe maini”, se arata in descrierea proiectului.

  Carcasele sunt fabricate dintr-o piele foarte fina si dispun de o protectie pentru ecranul smartphone-ului respectiv.

  Carcasa functioneaza cu ajutorul unor magneti. Husa include un orificiu in forma de „T” pentru casti, care poate fi utilizat si cand ecranul este acoperit, pentru a reduce incidenta raspandirii microbilor.

  „Produsele Tenerarca beneficiaza, prin intermediul unui proces „eco”, de efectele emiterii ionilor negativi, care armonizeaza trupul, mintea si sufletul”, a declarat Eskei Park, Presedintele companiei care produce aceste carcase.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here