La sfarsit de mandat, Arnold Schwarzenegger se pregateste sa joace si rolul activistului de mediu
"Terminatorul" salveaza clima. Fostul guvernator al Californiei a decis sa se implice in protejarea mediului inconjurator
„Terminatorul” salveaza clima. Fostul guvernator al Californiei a decis sa se implice in protejarea mediului inconjurator

Fostul guvernator al Californiei, actorul Arnold Schwarzenegger, a decis sa se implice in protejarea mediului inconjurator. Acesta s-a intalnit cu presedintele francez, Francois Hollande, si a discutat despre masurile de prevenire a schimbarilor climaterice.

„Organizatia noastra, R20 si eu personal, credem ca putem obtine mari succese printr-o abordare regionala. In California, am reusit sa ne atingem scopurile fara ajutorul guvernului”, a zis Arnold Schwarzenegger.

Franta va gazdui in decembrie a anului viitor o conferinta pe tema schimbarilor climaterice, iar fostul „Terminator”, care a fondat o organizatie ecologista, si-a oferit ajutorul pentru organizarea evenimentului.

Schwarzenegger a profitat de vizita la Paris pentru a merge si la expozitia auto care se desfasoara in aceste zile in capitala Frantei. Actorul a manifestat un interes sporit pentru masinile electrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here