Trupa Sistem si DJ Vasile sunt invitati, sambata, sa mixeze neconventional pentru o viata fara poluare, la Recycle Music Party, eveniment din cadrul festivalului de publicitate ADfel, potrivit unui comunicat transmis, luni, de asociatia Recolamp, unul dintre organizatori.ziua reciclarii

„Organizata cu sprijinul OmuletiiVerzi.ro in cadrul festivalului de publicitate neconventionala ADfel, Recycle Music Party isi propune sa imbine creativ actiunile pro-reciclare semnate Recolamp si sesiunile energizante de dans si muzica buna”, se mai arata in comunicat.

Sub deviza „nimic nu se pierde, totul se transforma”, cei care doresc sa participe la eveniment vor putea contribui direct la reciclarea de becuri uzate, care vor fi colectate in Coltul Verde si vor putea sa ia parte la sesiuni de pictura pe becuri. In final, executiile neconventionale vor fi expuse pe terasa.

Astfel, incepand cu ora 21:30, Sistem va incinge atmosfera cu un special live act de muzica pe butoaie, iar de la 22:00 DJ Vasile va urca la platane pentru o serie mixaje de elemente mai noi si mai vechi, ritmate de sound-uri underground-electro.

„Recycle Music Party” face parte dintr-o initiativa ampla, „Ziua Reciclarii”, care se va desfasura pe tot parcursul zilei de 5 septembrie, organizatorii ADfel 2009, impreuna cu Recolamp si OmuletiiVerzi.ro avand pregatite numeroase alte actiuni de popularizare a reciclarii.

ADfel, singurul eveniment autohton dedicat publicitatii neconventionale, organizat de IQads si 24-FUN, revine intre 31 august si 6 septembrie pe terasa La Motoare, din Teatrul National Bucuresti. Pe langa „Ziua Reciclarii” si „Recycle Music Party”, in programul festivalului au fost anuntate concursul de parodii Grand Spoof, Atelierele ADfel si expozitia de creatii neconvetionale ADfel Galleries.

Sursa: NewsIn

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here