Turnu Severin: Jandarmii mehedinteni s-au alaturat campaniei nationale „Let”s do it Romania!”

0
69

Aproximativ 130 de jandarmi vor colecta gunoaiele din tot judetul impreuna cu voluntarii. Afla mai multe detalii despre cand si in ce conditii va avea loc actiunea de ecologizare.

In jur de 130 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedinti, vor participa in ziua de 25.09.2010 , intre orele 09.00-14.00, la actiunile de ecologizare, ce se vor desfasura in judetul Mehedinti, in cadrul campaniei organizate la nivel natonal, „Let’s Do It, Romania !”.

Acestia vor participa la curatarea arealelor naturale din jurul localitatilor Drobeta Turnu-Severin, Prunisor, Orsova(Vodita), Vanju Mare, Strehaia, Lunca Banului.

Mehedintenii s-au alaturat si ei celui mai mare proiect de cartare a gunoaielor la nivel national. Inspirat dupa un model estonian, proiectul iti propune strangerea gunoaielor din tara, generate de oameni din tara intr-o singura zi, pe 25 septembrie.

La actiune vor participa voluntari, Ong-uri dar si primarii comunelor impreuna cu satenii doritori.

„Prin participarea la aceasta campanie, jandarmii mehedinteni doresc sa fie alaturi de comunitate, prin contributia adusa la protejarea naturii si refacerea ecosistemului, in acelasi timp sa sensibilizeze cetatenii cu privire la colectarea si depozitarea corespunzatoare a deseurilor de orice fel”, se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei Mehedinti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here