Alpinistul Mihai Mandreanu a inceput ieri la Rasnov constructia celui mai inalt brad de Craciun din lume: pomul va avea 90 de metri, va fi amplasat in Cheile Rasnoavei si va fi realizat exclusiv din pet-uri folosite si corzi de alpinism. Mihai Mandreanu

Mai mult, Mandreanu vrea sa vanda, eventual la o licitatie, bradul de Craciun, banii obtinuti urmand a fi folositi pentru a cumpara cadouri pentru copiii dintr-un camin din localitate.

Alpinistul va instala o coarda intre culmile cheilor, iar de ea va atarna alte 20 de siruri, de 90 de metri fiecare, „imbracate” cu sute de bidoane de plastic si ghirlande din cutii de bere.

„Prin aceasta actiune incercam sa atingem mai multe scopuri, primul dintre ele referindu-se la obtinerea de bani pentru acei copii necajiti. In al doilea rand vrem sa batem recordul mondial pentru cel mai inalt brad, iar apoi vrem sa transmitem si un semnal ecologist. Multe dintre pet-urile pe care le vom folosi le-am adunat din urma turistilor din Cheile Rasnoavei”, ne-a declarat Mihai Mandreanu.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here