Un dresor ucrainean a fost atacat de lei in timpul unui spectacol

0
62

Un dresor ucrainean a fost atacat de lei in timpul unui spectacol de circ desfasurat recent. Incidentul a fost filmat de un cuplu american, iar imaginile au ajuns la canalul de televiziune CBS.

Tarile din fosta Uniune Sovietica au o traditie a spectacolului de circ, care merge cel putin 100 de ani inapoi. Dar, sambata, in cadrul unui spectacol de circ a avut loc un incident nefericit, noteaza CBS News. Dresorul Oleksie Pinko este atacat de lei, in timp ce acesta incearca sa se apere cu o bara de metal, arata imaginile, care sunt de-a dreptul socante.

Inainte ca angajatii circului sa-l stropeasca cu furtunul cu apa, unul dintre lei il musca pe dresor de mana de cateva ori. Potrivit declaratiilor martorilor, leii continuau sa-l atace pe Pinko, in ciuda loviturilor cu bare de metal pe care le incasau de la angajatii circului sau a jetului de apa din furtun. Multimea era cuprinsa de teroare.

Americanul Doug Shepard, cel care a filmat incidentul, se afla cu familia la spectacol. Potrivit CBS, la un moment dat ca leul ar fi incercat sa sara din arena in public, insa nu a putut din cauza gardului de protectie.

Mi-am luat fetita de mana si am incercat sa fug, cand am vazut ca leii voiau sa ajunga la noi, a declarat Masha Shepherd, sotia lui Doug, pentru CBS.

Dresorul a fost transportat de urgenta la spital, unde a fost operat. In prezent, starea sa de sanatate este stabila.

Va avertizam ca imaginile sunt violente!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here