Un englez ar putea sa faca puscarie pentru ca si-a abandonat catelul

1
114

Autoritatile dintr-un orasel englez cauta un barbat, filmat in timp ce isi abandona catelul la periferie. Daca va fi descoperit, stapanul risca sase luni de inchisoare si o amenda de 20.000 de lire sterline.

Aceste imagini au fost surprinse de o camera de supraveghere dintr-un parc industrial din Weymouth in Dorset. Un barbat coboara dintr-o masina cu un caine, il duce intr-o padurice de la marginea drumului, dupa care se intoarce fara animal. Apoi demareaza in tromba, in timp ce catelul incearca sa ajunga din urma automobilul. Animalul nu a putut sa fuga, insa, dupa masina, intrucat schiopata, si a ramas socat pe pajiste.

Singurele indicii ale autoritatilor sunt culoarea si marca masinii. Intamplarea a fost vazuta de oamenii care lucrau intr-o cladire din apropiere, carora li s-a facut mila de animal si l-au luat la ei. Catelul nu era bine ingrijit si schiopata pentru ca avea ghearele prea lungi. Animalul sta acum la Consiliul din Weymouth and Portland Borough, iar angajatii spun ca este un caine linistit, cu un comportament foarte frumos si nu inteleg cum cineva l-ar fi putut abandona pe Ginger, cum este denumit acum.

Stapanul risca sase luni de inchisoare si o amenda de 20.000 de lire.

Recent, o englezoiaca de 45 de ani a fost inculpata pentru cruzime, dupa ce a aruncat la gunoi o pisica. Animalul a fost recuperat de stapani abia dupa 15 ore de cautari. Procesul femeii, care si-a cerut scuze pentru gestul ei, va avea loc pe 19 octombrie.

1 COMENTARIU

  1. Ma bucur ca exista dreptate in lumea asta,sper ca si Romania sa faca parte candva din aceasta lume!
    Consider ca inchisoarea ar fi singura pedeapsa acceptabila pentru un om care abandoneaza un animal,asta chiar daca amenda este enorma.
    In R.,cum s-au imbogatit mai mult parvenitii,ar fi capabili sa sfideze aplicarea legii cu ceva sume frumusele!
    DOAMNE AJUTA SA AJUNGEM SI NOI LA ACEST NIVEL!!!
    (cred ca doar speranta asta imi mai da putere!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here