Un samarean a fost amendat de politia locala ca a plantat trei copaci

0
36
Un samarean a fost amendat de politia locala ca a plantat trei copaci
Un samarean a fost amendat de politia locala ca a plantat trei copaci

Toth Paul a vrut sa infrumuseteze spatul din fata blocului sau de pe Aleea Jiului

Marti, 23 iulie, in audienta la Institutia Prefectului Satu Mare s-au inscris 9 satmareni si s-au prezentat 6. O parte dintre acestia au reclamat probleme de fond funciar, altii au venit cu probleme personale.

Sotii Vandici din Hotoan sunt nemultumiti de activitatea primarului si a consilierilor locali din Cauas, iar Toth Paul din Satu Mare s-a plans ca a fost amendat de politia locala pentru ca a plantat 3 copaci.
In lipsa prefectului, de aceasta data audientele au fost tinute de Ramona Antonescu – sef Serviciu Monitorizare si Mircea Ciocan Maior – consilier afaceri europene precum si specialisti din cadrul altor institutii.

O femeie cu handicap nu-si primeste pensia pentru ca n-are buletin si nu-si poate face

Gheorghe Silaghi din Carei, str. Ecoului a ajuns intr-o situatie disperata, spune el. Omul si nevasta lui care sufera de un handicap se invart intr-un cerc vicios. N-au o locuinta si din acest motiv nu-si pot face buletin. Pentru ca n-are buletin, femeii i-a fost sistata si pensia. Au fost de nenumarate ori la Carei in audienta insa problema nu le-a fost rezolvata. Omul spune ca a identificat un imobil nelocuit pe str. Egalitatii din Carei, insa spune el acesta va fi repartizat unei famili care a acumulat aproape 100 de milioane de lei datorie la vechea chirie. “Acum se vor muta aici, vor aduna si aici datorii si tot lor le da dreptate. Noua ne-au spus sa mergem pe la neamuri sa-i rugam sa-i faca buletin sotiei, pe adresa lor. Nimeni nu accepta pentru ca se tem ca daca semneaza vor fi obligati sa o si tina,” a spus Gheorghe Silaghi. Omul sustine ca a ajuns la capatul rabdarilor si este dispus sa mearga si la Bucuresti daca nu i se rezolva problema pentru ca “noi depindem de acei bani!”. Se afla in aceasta situatie de 6 ani, iar buletinul provizoriu nu este luat in considerare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here