Viata dupa colectare: cele mai utile 11 minute

1
7

Organizatia MaiMultVerde prezinta documentarul „Colectarea selectiva -De la ce se spune la cum se face”, realizat de regizorul Hanno Hofer in cadrul proiectului „Viata dupa colectare” si incearca sa ofere publicului raspunsuri la intrebarile despre colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje.

Documentarul incearca sa raspunda la multe dintre intrebarile referitoare la colectarea selectiva, incepand cu cea mai importanta – de ce sa colectam selectiv – si continuand cu unde ajung deseurile dupa ce sunt ridicate de compania de salubritate, ce se colecteaza selectiv, unde se pun deseurile de ambalaje pentru a fi ridicate si cat de mare este interesul populatiei pentru asta, potrivit unui comunicat de presa al MaiMultVerde.

Documentarul „Colectarea selectiva – de la ce spune la cum se face” a fost postat pe Internet si in 10 zile a adunat peste 3.000 de vizionari. Reactiile celor care l-au urmarit arata interesul pentru subiect, cea mai interesant feedback fiind: „Cele mai utile 11 minute pe care le vei petrece astazi”.

Pana in 2013, Romania si-a luat angajamentul fata de Uniunea Europeana sa sporeasca procentul de deseuri valorificate pana la 60%. Pana acum, Romania a reusit sa respecte aceste obiective, dar deseurile colectate selectiv au provenit aproape exclusiv din sectorul industrial.

Urmariti AICI documentarul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here