Vila ecologica de langa Bucuresti

    Cat te costa vila ecologica de langa Bucuresti

    Dezvoltatorul vrea sa continue proiectul, dar nu cu blocuri, ci de data aceasta cu vile. Pentru inceput, vor fi construite patru vile de tip duplex P+1. Fiecare locuinta va avea o suprafata construita de 120 de metri patrati, iar suprafata gradinii poate fi de 150 de metri patrati sau 190 de metri patrati.

    „Dupa succesul pe care l-am avut cu primul imobil din Avalon Residence si avand un feedback de la potentialii cumparatori, am decis ca trebuie sa facem o modificare de design, oamenii dorindu-si locuinte mai mari si cu gradina, pentru a se relaxa in weekend si a avea un loc in care copiii pot sta in aer liber. In plus, locurile de parcare incluse in pret atrag clientii, fiind aproape imposibil obtinerea unor astfel de avantaje in centrul orasului”, a declarat pentru RTV.NET, Andrew Prelea, CEO Ozone Homes.

    Investitia in cele patru duplexuri se ridica la 650.000 de euro, iar compania doreste ca in primavarea acestui an sa si porneasca lucrarile de constructie.

    Preturile variaza in functie de marimea gradinii si pot fi cumparate la gri sau finisate. Pentru stadiul la gri, preturile sunt de 82.000 de euro (pentru vilele cu gradina de 150 mp) si 88.000 de euro (pentru vilele cu gradina de 190 mp), plus TVA de 5%. Daca un cumparator doreste ca locuinta sa fie finisata, se va adauga 10.000 de euro pentru fiecare vila, plus TVA de 24%. Dar, compania ofera trei locuri de parcare si bucatarii si bai complet echipate si utilate. Locuintele ecologice se construiesc rapid, au un consumul scazut de energie (certificat energetic tip A), iar cheltuielile aferente intretinerii lunare se reduc cu pana la 40%.

    „Cei care doresc sa achizitoneze o locuinta stiu foarte clar oferta pietei low end, care poate varia de la 35-50.000 de euro. Acestia nu au asteptari prea mari de la o astfel de locuinta, care poate fi intr-un imobil foarte vechi si nu beneficiaza de o suprafata generoasa. Daca pretul depaseste 50.000 de euro, lucrurile stau altfel, iar cumparatorul isi doreste sa aiba cel mai bun raport calitate-pret, doreste sa primeasca din ce in ce mai multe beneficii: finisaje, bucatarii si bai echipate etc”, a mai adaugat pentru RTV.NET Andrew Prelea.

    In ultima perioada, dezvoltatorii care mai activeaza pe piata locala au continuat proiectele incepute prin construirea in faze mai mici, evitand astfel riscul de a ramane, asa cum au patit-o alti dezvoltatori, cu locuinte goale.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *