Unsprezece agentii de presa internationale au creat un grup pe reteaua sociala Facebook consacrat Summitului de la Copenhaga, sub egida Minds International, organizatia agentiilor mondiale.jurnalisti Copenhaga

Grupul de pe Facebook se numeste „The Climate Pool” si va permite internautilor sa comunice cu jurnalistii care vor acoperi summitul de la Copenhaga pentru climat.

Pagina Facebook, in engleza, este elaborata ca un blog unde vor fi scrise mai ales evenimentele din culisele summitului.

„Scopul acestei platforme este sa incurajam oamenii sa comunice direct cu jurnalistii internationali de la conferinta ONU, intre 7 si 18 decembrie”, potrivit comunicatului Minds.

Cele 11 agentii de presa participante sunt Agentia France Presse (AFP), ANP (Tarile de Jos), Associated Press (AP), APA din Austria, APcom din Italia, Canadian Press, DPA din Germania, Kyodo din Japonia, Lusa din Portugalia, Press Association (PA) din Marea Britanie si agentia rusa RIA.

„Summitul de la Copenhaga va avea consecinte imense asupra vietilor a miliarde de oameni (…) The Climate Pool va fi o ocazie unica pentru internauti de a discuta despre schimbarile climatice cu jurnalistii care vor participa la conferinta”, a declarat Wolfgang Nedomansky, directorul general al Minds.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here