WWF Elvetia lanseaza o actiune ce vizeaza reducerea consumului de carne

1
26

WWF Elvetia lanseaza marti, de Ziua nationala a vegetarienilor, o actiune ce vizeaza diminuarea consumului de carne, ce va permite reducerea amprentei ecologice personale asupra planetei, a anutat, luni, organizatia de mediu intr-un comunicat.vegetarieni.jpg

La actiunea intitulata Mini Panda si-au anuntat deja prezenta peste 36.000 de persoane si 370 de institutii, care au spus ca marti vor manca numai produse vegetariene.

O treime din amprenta ecologica individuala are la baza alimentatia. Principala sursa a acesteia este consumul de carne. Daca mancam carne doar de trei ori pe saptamana, in loc de o medie de noua ori pe saptamana, ne-am reduce cu 20% amprena ecologica alimentara, precum si presiunea asupra resurselor naturale ale planetei, se arata in comunicat.

„Vrem sa incurajam populatia sa consume mai mult produse vegetariene. Este mai bine atat pentru mediu, cat si pentru sanatate”, a spus Jennifer Zimmermann, specialista in alimentatie si consum la WWF.

Sursa: NewsIn

1 COMENTARIU

 1. vreau sa stiu de ce pe langa bucuresti nu se monteaza centrale eoliene pentru ca sa nu mai fie atata poluare si dioxid de carbon
  cred ca bucurestiu ar fi si mai verde
  DACA AR FI CINE VA IN STARE SA SE IMPLICE PENTRU ACEST PROIECT

  cred ca este o ide ce mai buna
  CUM ESTE IN AUSTRIA CENTRALE EOLIENE MARI CARE NU POLUEAZA NU DAUNEAZA PENTRU SANATATE OAMENILOR ENERGIE VERDE

  VA MULTUMESC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here