„Business pe bicicleta”, in Bucuresti

0
716

Peste o suta de oameni de afaceri, barbati si femei, imbracati la patru ace, in costum cu cravata sau doamnele in taioare si rochii, s-au plimbat in aceasta dimineata pe biciclete prin Bucuresti, ca sa promoveze acest mijloc de transport prietenos cu mediul.business pe bicicleta

Asociatia BATE SAUA SA PRICEAPA IAPA in parteneriat cu asociatia Junior Chamber International (JCI) Bucuresti au lansat acest proiect.

Biciclistii eleganti au mers pe traseul Piata Victoriei – Sos. Kiseleff – Parcul Herastrau, se arata in comunicatul organizatorilor.

Dupa plimbare, participantii s-au intalnit la un mic dejun si workshop, unde au discutat despre solutii de parcare pentru bicicletele la birou.

„Ne dorim sa facem din mersul pe bicicleta la birou o obisnuinta placuta si o alternativa viabila pentru cat mai multi oameni. Am pornit proiectul dupa experientele pe care le-am avut in multe alte tari europene unde bicicleta e folosita de foarte multa lume, inclusiv de oameni de business care nu au o problema in a renunta la masina”, declara Tudor Maxim, unul dintre initiatorii proiectului si Presedintele JCI Bucuresti.

Bucurestiul are acum 45 de kilometri de piste pentru biciclisti, in timp ce in Amsterdam sunt 500 de kilometri, scrie AFP.

Sursa: Evenimentul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.