“Let”s Do It, Romania!”, harta deseurilor la Iasi, Botosani, Vaslui si Teleorman

Echipa “Let”s Do It, Romania!” care cuprinde voluntari ce si-au propus ca pe 25 septembrie sa curete tara de gunoaie in toate arealele naturale, pregateste harta deseurilor (cartare) in Iasi, Botosani, Vaslui si Teleorman, sambata si duminica.colectare deseuri

Echipa a incheiat o prima luna de activitati de cartare, desfasurate in judetele Cluj, Arges, Timis, Caras-Severin, Sibiu, Valcea, Constanta, Calarasi si Tulcea. Peste 400 de voluntari si-au oferit sprijinul in aceste noua judete, luand parte la acest demers pentru realizarea hartii deseurilor din Romania.

In cadrul acestor actiuni, voluntarii au identificat mormanele de deseuri cu ajutorul GPS-urilor si au transmis coordonatele geografice, dimensiunile si compozitia acestora.

Se cauta voluntari

Urmatoarea actiune de cartare va avea loc in zilele de 29-30 mai si se va desfasura concomitent in patru judete: Iasi, Botosani, Vaslui si Teleorman. In acest moment exista 93 de voluntari inscrisi in Iasi, 18 voluntari inscrisi in Botosani, 13 in Vaslui si doar 11 voluntari in Teleorman.

Echipa “Let`s Do It, Romania!” cere sprijinul tuturor romanilor pentru etapa de cartare, etapa care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului. Toti cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta, timp liber, energie si, mai ales, doresc sa vada Romania curata, sunt incurajati sa se inscrie pe site la sectiunea “Implica-te!”

Daca va reusi, Romania va fi cea mai mare (ca suprafata) tara din Europa care a facut curatenie generala. Miscarea “Let”s Do It!” a pornit, acum doi ani, de la ideea unui estonian, care, alaturi de doi prieteni, a mobilizat 50.000 de oameni care au facut curatenie intr-o singura zi.

Sursa: Evenimentul Zilei

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,159FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente