„Arca lui Noe”… in lucru la Simand

0
641

Gina, Gigi si Goguta sunt atractiile mini-gradinii zoologice din Simand. Mini zoo, amenajat de primarul din comuna sub fereastra biroului sau, este formata din doua capre domestice Gina si Gigi, Goguta, o femela de mistret, cateva gaini de rasa rara, trei rate si o pereche de iepuri salbatici, care, bineinteles, urmeaza sa faca pui.
Primarul Constantin Morostes, acest „Noe” modern al judetului nostru este pe cat de primitor pe atat de mult iubit de animalele sale. De exemplu, chiar daca primesc sau nu biscuiti pe fereastra, caprele, in special Gina (in comparatie cu Gigi, ea are coarne), sta atat timp pe pervazul ferestrei, cat primarul se afla in birou.
„In curand sper sa reusesc sa aduc un partener si pentru Goguta, vreau sa aduc un caine lup si am o promisiune de la un prieten, pentru o caprioara; multi zic ca animalele astea nu pot convietui impreuna, dar eu am demonstrat ca nu-i adevarat, atat timp cat ai grija de ele si le dresezi, asa cum am facut eu!” – ne-a explicat primarul, mandru de realizarile sale.

Sursa: Observator

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.