„Ghidul supravietuitorului incalzirii globale”, scris de urmasul bancherilor Rothschild

„Televiziunea are un rol foarte important in salvarea planetei, atat timp cat transmite mesaje pozitive si pertinente, incadrate intr-un format atragator”. Afirmatia ii apartine lui David de Rothschild, descendentul celebrei dinastii britanice de bancheri Rothschild. Tanarul de 29 de ani este un ecologist impatimit si a lansat un volum intitulat „Ghidul supravietuitorului incalzirii globale”.

David spune ca imbinarea divertismentului cu mesajul ecologic limpede si captivant ar putea fi solutia capabila sa convinga telespectatorii sa faca ceva pentru a stopa poluarea. Mostenitorul imperiului financiar al dinastiei de Rothschild e convins ca un rol extraordinar in acest sens le revine copiilor, care sunt „energia curata” a planetei.

Potrivit lui David de Rothschild, 80% din actiunile impotriva incalzirii globale, intreprinse individual de familii, au fost initiativele copiilor din acele familii. „Sunt mii de lucruri marunte pe care le pot face oamenii la indemnul copiilor, dar care ar avea o contributie uriasa la salvarea planetei”, considera de Rothschild.

David nu este cunoscut drept mostenitorul unei familii de bancheri din Europa, cat, mai ales, drept un militant energic pentru reducerea incalzirii globale si salvarea planetei. Astfel, in pofida resurselor financiare pe care le are la dispozitie, David de Rothschild nu detine o masina personala si foloseste numai mijloacele de transport in comun care nu polueaza, precum trenul, metroul sau tramvaiul.

El a anuntat ca, in aceasta vara, va pleca intr-o calatorie care va urma traseul expeditiei Kon-Tiki, intreprinsa de Thor Heyerdahl, dar nu cu o pluta din lemn de balsa, ca celebrul explorator norvegian, ci cu una facuta din sticle de plastic.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *