„Marea Debarasare” continua in mai multe sate

0
740

Sambata, romanii vor putea preda electrocasnicele vechi. De data aceasta, campania se va extide si in satele din judetele Sibiu,
marea debarasare la sate
O noua editie a campaniei de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) de la populatie – „Marea Debarasare” – va avea loc in prima sambata din luna noiembrie, potrivit unui comunicat al Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile.

Astfel, incepand cu ora 9 dimineata, cetatenii vor putea scoate in fata locuintelor televizoarele, masinile de spalat, frigiderele si toate celelalte echipamente electrice si electronice vechi pe care nu le mai folosesc. Operatorii de salubritate vor prelua aceste deseuri si le vor transporta catre punctele de colectare.

Alte zone rurale implicate

„Marea Debarasare” se va desfasura in toate localitatile cu peste 20.000 de locuitori, precum si in cele sase sectoare din municipiul Bucuresti.

In aceasta editie va continua si proiectul pilot de colectare a DEEE-urilor din zonele rurale. La editia precedenta, actiunea s-a desfasurat in satele si comunele din judetele Arges si Covasna. De data aceasta, vor fi implicati in campanie si satenii din alte patru judete: Sibiu, Suceava, Bihor si Ilfov. Aici, actiunea este sustinuta de organizatiile Ecotic, Recolamp si Environ.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.