“Marea Debarasare”, de Mos Nicolae

Colectarea deseurilor electrice si electronice continua sambata in toata tara. A cincea editie a campaniei “Marea Debarasare” se va desfasura in toate localitatile cu peste 20.000 de locuitori si in comunele si satele din 24 de judete.
marea debarasare de mos niculae
Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile a inclus, de aceasta data, in campania derulata la nivel national, zona rurala din judetele Constanta, Tulcea, Covasna si Harghita.

In afara celor patru judete luate in calcul de autoritatile de mediu, Asociatia Eco Tic va derula actiuni de colectare a deseurilor electrice si electronice in comunele si satele din judetele Hunedoara, Arad, Giurgiu, Ilfov, Dambovita, Teleorman, Alba, Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud, Satu Mare, Bihor, Neamt, Vrancea, Arges, Vaslui, Botosani, Iasi, Bacau, Suceava.

Si aceasta editie se va desfasura dupa programul deja cunoscut. Fiecare cetatean va scoate in fata locuintei aparatele electrice si electronice vechi, pe care primariile, prin firmele de salubritate, le vor colecta si le vor transporta la punctele stabilite.

Sapte judete in lunile trecute

Ultimele doua editii ale campaniei au inclus satele din Arges si Covasna, respectiv Bihor, Ilfov, Sibiu, Suceava si Gorj.

In cadrul fiecarei actiuni de acest gen organizate de Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile si sprijinite de asociatiile colective Eco Tic, Recolamp si Environ s-au colectat intre 400 si 650 de tone de deseuri electrice si electronice.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente