„ROWMANIA” lui Ivan Patzaichin se intoarce!

0
445
„ROWMANIA” lui Ivan Patzaichin se întoarce!
„ROWMANIA” lui Ivan Patzaichin se intoarce!

La sfarsitul acestei saptamani va avea loc lansarea oficiala a proiectului „Danube Connection. Story &Glory”, proiect organizat de Institutul Cultural Roman si Asociatia „Ivan Patzaichin-Mila 23” si care se desfasoara in perioada 22 iunie – 2 septembrie.

Initiat in 2011, cu ocazia primei editii a Festivalului Barcilor cu Vasle Rowmania de la Tulcea, „Danube Connection. Story &Glory” urmareste sa puna in valoare potentialul natural si cultural al zonei dunarene, prin promovarea unei miscari eco-culturale si eco-tehnologice.

Proiectul se deruleaza in trei sectiuni, iar prima „Plug in to nature – arta si industrii creative”, este conceputa de designerul Olah Gyarfas, arhitectii Sorin Istudor si Kalliope Dimou, artistul Nicu Ilfoveanu, muzicianul Electric Brother impreuna cu Teodor Frolu si curatorul Alina Serban. Cea de-a doua sectiune, „ROWMANIA – stil de viata sustenabil”, este un concurs de „canotca”, eveniment desfasurat pentru prima data anul trecut la Tulcea. A treia sectiune, „iMYTH – mitologia dunareana”, este o instalatie video outdoor care tematizeaza elemente comune din mitologia tarilor dunarene.

Evenimentele se vor desfasura in Austria, Slovacia, Ungaria si Romania, iar la Tulcea in perioada 31 august – 2 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.