70 de elevi din Dumitrita, in proiectul „Un mediu curat- o viata sanatoasa”

  0
  920

  Un grup de elevi de la Scoala Generala din Dumitrita vor sustine luni, de la ora 10.00, in Dumitrita, o serie de evenimente care marcheaza „Ziua internationala impotriva fumatului”, dar si Ziua Copilului.copii din Dumitrita

  Proiectul „Un mediu curat-o viata sanatoasa”, organizat la Dumitrita isi propune sa ii constientizeze pe copii despre importanta mentinerii unui mediu curat, dar si sa ii avertizeze in legatura cu efectele nocive ale fumatului. Organizatorii au angrenat 70 de elevi din ciclul primar intr-o serie de activitati interactive. Astfel, de la ora 10.00, copiii vor participa la un concurs de creatie in care vor fi premiate cele mai frumoase coperte pentru ghidul „Zece pasi pentru un mediu mai curat”. Cei mici vor putea sa isi exerseze apoi talentele artistice si prin desene pe asfalt pe tema protectiei naturii.

  Pentru a marca ziua internationala contra fumatului, in centrul comunei va fi amplasat un panou cu informatii despre efectele fumatului, dar si o tigara inalta de trei metri.

  Cei mici vor avea parte si de surpize. Organizatorii le-au pregatit un spectacol de teatru de papusi sustinut de actorii de la „Teatrul Misiuga” a Centrului Municipal de Cultura George Cosbuc, ca un preambul al zilei de 1 iunie.

  Proiectul „Un mediu curat-o viata sanatoasa” este cuprins in strategia de „Sustinere a dezvoltarii comunitatilor de romi din regiunile de dezvoltare Nord-Vest si Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi Cluj -Napoca.

  Sursa: Adevarul

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.