Actiune de ecologizare la barajul de la Varsolt in „Saptamana Altfel”

  0
  404
  Acţiune de ecologizare la barajul de la Vârşolţ în „Saptămâna Altfel”
  Actiune de ecologizare la barajul de la Varsolt in „Saptamana Altfel”

  Daca tot a fost o saptamana „altfel”, in cu totul alt fel s-au gandit elevii claselor a VII-a A si a VIII-a G de la Scoala Gimnaziala „Mihai Eminescu” sa o petreaca, incepand de luni, 02.04.2012, in cadrul Proiectului de parteneriat „Natura, pescuitul si farmecul lor”, impreuna cu dirigintii Pop Magdalena si Sas Gheorghe, si sub directa obladuire a directorului scolii, prof. Meleg Mariana.

  Astfel, in prima zi a „Saptamanii Altfel”, acestia au participat la o demonstratie de pescuit stationar profesionist la barajul de la Varsolt, realizata de presedintele Asociatiei femeilor pescar din Salaj, Veronica Ispas.
  Ulterior, elevii scolii noastre au participat la o actiune de ecologizare in jurul barajului, avand in vedere faptul ca acest baraj este sursa principala de apa a municipiului nostru.
  Administratorul barajului, ing. Stroi Petrica, a avut amabilitatea de a ne face un istoric al acestui baraj, prezentandu-ni-l de la inceputurile sale si pana in prezent, in special din punct de vedere tehnic. Speram ca pe viitor sa antrenam un numar tot mai mare de elevi din scoala noastra in astfel de actiuni, avand in vedere parteneriatul nostru cu A.J.V.P.S. Zalau si Energofish Cluj-Napoca.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.