Actiune de ecologizare la barajul de la Varsolt in „Saptamana Altfel”

Actiune de ecologizare la barajul de la Varsolt in „Saptamana Altfel”

Daca tot a fost o saptamana „altfel”, in cu totul alt fel s-au gandit elevii claselor a VII-a A si a VIII-a G de la Scoala Gimnaziala „Mihai Eminescu” sa o petreaca, incepand de luni, 02.04.2012, in cadrul Proiectului de parteneriat „Natura, pescuitul si farmecul lor”, impreuna cu dirigintii Pop Magdalena si Sas Gheorghe, si sub directa obladuire a directorului scolii, prof. Meleg Mariana.

Astfel, in prima zi a „Saptamanii Altfel”, acestia au participat la o demonstratie de pescuit stationar profesionist la barajul de la Varsolt, realizata de presedintele Asociatiei femeilor pescar din Salaj, Veronica Ispas.
Ulterior, elevii scolii noastre au participat la o actiune de ecologizare in jurul barajului, avand in vedere faptul ca acest baraj este sursa principala de apa a municipiului nostru.
Administratorul barajului, ing. Stroi Petrica, a avut amabilitatea de a ne face un istoric al acestui baraj, prezentandu-ni-l de la inceputurile sale si pana in prezent, in special din punct de vedere tehnic. Speram ca pe viitor sa antrenam un numar tot mai mare de elevi din scoala noastra in astfel de actiuni, avand in vedere parteneriatul nostru cu A.J.V.P.S. Zalau si Energofish Cluj-Napoca.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente