Alatura-te campaniei WWF „Europa: decizia ta, viitorul nostru”

passport_lozenge_gorilla_banner.gifUniunea Europeana este pe punctul de a decide reactia la fenomenul de incalzire globala, o hotarare care ne va afecta pe noi toti. Prin campania ” Europa:Decizia ta, viitorul nostru”, WWF iti da ocazia sa joci un rol important in luarea acestei decizii. Prin intermediul Pasaportului Panda, poti trimite mesajele tale de sustinere liderilor europeni.

Europa a afisat in nenumarate randuri intentia de a stopa incalzirea globala la limita de 2 ° fata de media din inregistrata in perioada pre-industriala. Daca permitem ca temperatura sa depaseasca acest prag, riscam sa avem de-a face cu efecte catastrofale ale schimbarilor climatice.Deciziile pe care Uniunea Europeana este nevoita sa le adopte in aceasta perioada vor influenta viitoarele negocieri internationale, cand toti liderii mondiali vor trebui sa agreeze asupra unor solutii pe termen lung .In prezent, UE dezbate un pachet de legi al caror scop este sa reduca nivelul de emisii din Europa cu 20% pana in 2020. Procentul propus nu este insa nici pe departe suficient pentru a demonstra responsabilitatea Europei in lupta cu schimbarile climatice. Europa trebuie sa se angajeze sa-si reduca emisiile de gaze cu efect de sera pana la 30%, garantand, in acelasi timp, sprijinul oferit tarilor mai putin dezvoltate care se bazeaza in mare parte pe utilizarea carbunelui ca principala sursa de energie.

Dovedeste ca te preocupa viitorul Europei si al nostru, al tuturor, si spune-le liderilor europeni ca e timpul sa ia atitudine in privinta schimbarilor climatice!

Mai multe detalii despre campanie si despre cum poti deveni unul din cei 70.000 de posesori ai Pasaportului Panda sunt disponibile pe pagina: http://passport.panda.org/campaigns/campaign.cfm?uNC=02773228&uCampaignId=1821

Articole similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente