Arad: Actiunea de colectare selectiva a deseurilor „Sacul galben” se adreseaza locuitorilor din cartierele de case.

Arad: Actiunea de colectare selectiva a deseurilor „Sacul galben” se adreseaza locuitorilor din cartierele de case.

Societatea care asigura serviciul de salubritate la nivelul municipiului este decisa sa-i determine pe aradeni sa colecteze gunoiul selectiv. Actiunea „Sacul galben”, destinata celor care locuiesc la case si care a avut deja succes intr-o prima faza va fi extinsa la toate cartierele de case din municipiu. La nivelul asociatiilor de locatari aceasta colectare selectiva se realizeaza cu ajutorul pubelelor colorate amplasate in cartierele de blocuri.

Primii cei din Gradiste

Primii vor fi cei care locuiesc la case in cartierul aradean Gradiste si care in cursul zilei de sambata, 25 februarie vor primi gratuit acest sac galben. Potrivit informatiilor reprezentantilor firmei de salubritate „obiectivul S.C.POLARIS M HOLDING S.R.L.este acela de a finaliza distributia acestor saci pana la data de 10.03.2012, astfel incat incepand cu data de 12.03.2012 sa se efectueze colectarea selectiva la nivelul intregului municipiu” se arata in comunicatul societatii.

Acesti saci vor fi utilizati pentru deseurile de hartie, carton, ambalaje de plastic, P.E.T. si doze de aluminiu. Vor fi ridicati o data pe saptamana cu autospeciale separate destinate acestei activitati de regula in ziua de ridicare a deseurilor municipale, in baza unui grafic stabilit si care va fi adus la cunostinta populatiei pana in data de 02.03.2012. Singura obligatie a aradenilor este ca atunci cand arunca gunoaiele sa nu le mai arunce la gramada ci sa le selecteze si sa le puna, pe cat se poate, la culoarea potrivita.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente