Campania „Sibiul recicleaza”

0
863
Sibienii învaţă cum să recicleze
Sibienii invata cum sa recicleze

Locuitorii din Dumbraveni, Laslea, Biertan, Birghis, Merghindeal, Iacobeni, Bradeni, Mosna si Mihaileni vor afla, luna aceasta, modul in care vor fi gestionate deseurile generate in localitatea lor, dupa ce „Sistemul de management integrat al deseurilor din judetul Sibiu” va fi implementat.

Intalnirile cu cetatenii au inceput de la sfarsitul lui martie, pana acum avand loc informari in Altina, Rosia, Vurpar, Nocrich, Marpod, Chirpar, Bruiu, Porumbacu de Jos, Cirta, Cirtisoara, Racovita, Turnu Rosu, Boita, Sadu, Agnita si Talmaciu.

In cadrul campaniei „Sibiul recicleaza” se vor desfasura in total 70 de intalniri pe parcursul anului 2012 si in prima parte a anului 2013. In municipiile Medias si Sibiu vor avea loc, anul acesta, intalniri de mai mare amplitudine, care se vor repeta in anul 2013.

Proiectul „Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Sibiu”, derulat cu fonduri europene, a fost demarat in luna martie 2010 si vizeaza construirea unei statii de sortare la Sibiu si a altor doua statii de compostare la Sibiu si Sura Mica, inchiderea a cinci depozite neconforme din judet, de la Agnita, Avrig, Cisnadie, Remetea si Talmaciu. In acelasi timp vor fi achizitionate echipamente de precolectare a deseurilor. Valoarea totala a proiectului, cu TVA, este de peste 100 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.