Centrul de inchirieri gratuite de biciclete “I”Velo” se extinde in tara

Programul de inchiriere gratuita de biciclete (bike-sharing) initiat de Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank se va extinde la nivel national, la numai o luna de cand a fost lansat in Capitala, anunta un comunicat de presa.centru de inchirieri

Pentru inceput, “I”Velo” se va extinde in Constanta, urmand ca proiectul sa ajunga pe viitor si in Targu Mures, Cluj si Iasi. “I”Velo” va ajunge la un numar de 1.100 de biciclete, in Constanta, Iasi si Cluj, el urmand sa fie prezent cu cate 150 de biciclete, iar la Targu Mures cu 100.

In Bucuresti, pot fi inchiriate gratuit 400 de biciclete, la cele trei centre din Parcul Herastrau (Charles de Gaulle si Roata Mare) si Parcul Tineretului (intrarea de la Liceul Sincai) care vor fi suplimentate cu inca 150 prin deschiderea unui nou centru de inchiriere, in Parcul Izvor.

Bicicletele pot fi inchiriate zilnic, de la 11:00 la 19:00, in timpul saptamanii si de la 10:00 la 20:00 in weekend, doar pe baza unui buletin/carte de identitate, carnet de conducere sau pasaport. Bicicletele pot fi folosite pentru o perioada limitata de doua ore.

Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a anuntat ca sustine extinderea programului de bike-sharing gratuit “I”Velo” la nivel national, promitand si ca va aloca fonduri pentru infrastructura necesara.

Sursa: Evenimentul Zilei

Articole similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,172FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente