Concursului National de Fotografie „Viitorul Marii Negre”

  0
  437

  Mare Nostrum lanseaza cea de-a sasea editie a Concursului National de Fotografie „Viitorul Marii Negre”

  mare nostrum
  Deja o traditie pentru iubitorii de mare si de arta fotografica, Concursul National de Fotografie „Viitorul Marii Negre” va asteapta sa participati si anul acesta cu cele mai reusite fotografii surprinse la mal de mare, care promoveaza totodata responsabilitatea sociala si ecologica fata de mediul marin.

  Va propunem, de aceasta data, un concurs structurat pe patru sectiuni corespunzatoare celor patru anotimpuri: Primavara, Vara, Toamna si Iarna. Fiecare dintre dvs poate participa cu cel mult 2 fotografii pentru oricare dintre aceste sectiuni. Inscrierea nu este conditionata de acoperirea celor tuturor celor patru sectiuni.

  Vernisajul lucrarilor va avea loc la Constanta, cu ocazia manifestarilor dedicate Zilei Internationale a Marii Negre, 31 octombrie-2 noiembrie 2008. Cele mai apreciate lucrari vor fi publicate sub forma unui calendar, dand sansa de promovare a celor mai buni fotografi, iar primele clasate in cadrul fiecarei sectiuni vor fi premiate cu cite o rama foto digitala..

  Fotografiile vor fi trimise in format 20×30 cm, alb-negru sau color, maxim 2 de autor-sectiune, cu mentionarea numelui autorului, datelor de contact (adresa postala, numar de telefon, e-mail), denumirea lucrarilor si a locului unde au fost realizate, cu specificatia „Utilizarea libera Mare Nostrum”. Aceasta specificatie va permite ONG Mare Nostrum utilizarea fotografiilor fara scop comercial in materialele informative (pliante, brosuri etc.), cu obligatia de a mentiona autorul lucrarii. Precizam ca materialele trimise nu vor fi returnate.

  Lucrarile trebuie trimise pana in data de 15 octombrie 2008 pe adresa organizatiei: Strada George Enescu, Numarul 32, Constanta, cu specificatia: „Pentru concursul de fotografie – „Viitorul Marii Negre”.

  Asteptam cu interes lucrarile dumneavoastra si va uram mult succes!

  Andreea Ionascu,
  ONG Mare Nostrum

  Email: [email protected]

  Pagina web: Mare Nostrum

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.