Constantinescu spune ca mai avem sperante pentru amenajarea unei gropi ecologice la Pascani

Senatorul PSD Florin Constatinescu a precizat zilele trecute intr-o emisiune a postului de televiziune Actualitatea Tv, ca municipiul Pascani mai poate spera la o groapa ecologica. Declaratia a venit ca urmare a discutiilor pe tema proiectului Consiliului Judetean de infiintare a Asociatiei pentru Dezvoltare Intercomunitara pentru Salubritate

Parlamentarul pascanean a precizat ca a purtat discutii cu reprezentantii firmei de consultanta care au realizat master-planul pe judetul Iasi si ca exista sanse ca el sa fie modificat.

Modificarea master-planului ce face referire la gestionarea deseurilor din judetul Iasi poate fi modificat. Am discutat cu reprezentanti firmei de consultanta, iar in perioada urmatoare vom demara primele masuri in acest sens„, a declarat senatorul Florin Constantinescu.

Saptamana trecuta a avut loc la Consilul Judetean o sedinta organizata de presedintele Constantin Simirad, in care s-a discutat despre stadiul acestui proiect. Deocamdata el bate pasul pe loc din cauza faptului ca finantarea lui este blocata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *