De Martisor, elevii scolii „Toma Caragiu” din Ploiesti au transmis mesaje care indeamna la protejarea mediului inconjurator.

  0
  487
  Fii Eco ?i de m?r?i?or!
  Fii Eco și de mărţişor!
  De Martisor, elevii scolii „Toma Caragiu” din Ploiesti au transmis mesaje care indeamna la protejarea mediului inconjurator.

  Ziua de 1 Martie a fost o adevarata sarbatoare pentru elevii scolii „Toma Caragiu” din Ploiesti. De la clasa I pana la clasa a VIII-a, toti s-au implicat in confectionarea de martisoare pentru cei dragi.

  Elevii Scolii „Toma Caragiu” din Ploiesti au demonstrat, astazi, ca Martisorul este o sarbatoare plina de bucurie si de semnificatii. Fiecare clasa s-a implicat in realizarea de martisoare, adunate intr-o expozitie cu vanzare, pentru colegi si cadrele didactice. Elevii au realizat obiectele numai din materiale ecologice. „Am facut martisoarele din carton, hartie, bilute, margele, iar altele sunt realizate din seminte, frunze si flori”, ne-au explicat doua eleve din clasa I, foarte implicate in organizarea targului. „Le-am pus pe panou, ca sa le aratam colegilor si, daca le place ceva, sa si vindem. Un martisor costa un leu sau doi lei”, ne-au mai lamurit fetele.Holul scolii a devenit neincapator la targul de martisoare, unde si-au dat concursul si artistii clasei a XI-a, cu un panou care a demonstrat maiestria unor lucrari deosebite.„Tot ce au expus copiii astazi sunt martisoare ecologice, confectionate numai de ei, in special de micutii de la invatamantul primar coordonati de doamnele invatatoare, si de elevii de la gimnaziu, coordonati de doamnele diriginte”, ne-a explicat Laura Petre, director adjunct la Scoala „Toma Caragiu” din Ploiesti.Dar expozitia nu a fost singura surpriza a zilei. „Cu aceasta ocazie, elevii si cadrele didactice au organizat si o parada a costumelor, realizate tot din materiale ecologice. Parada va avea un concurs la finalul caruia vor fi decernate diplome”, ne-a mai spus Laura Petre. Fiecare costum a fost confectionat cu grija, iar la inceput de primavara elevii au transmis mesaje care indeamna la protejarea mediului inconjurator.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.