Campanie nationala de colectare a pantofilor vechi pentru copii saraci

0
771
Campanie naţională de colectare a pantofilor vechi pentru copii săraci
Campanie nationala de colectare a pantofilor vechi pentru copii saraci

Daca ai pantofi care au ramas mici copiilor tai, ii poti dona pana la finalul acestei saptamani, duminica, 10 iunie, in urnele de colectare amenajate in magazinele ECCO din Bucuresti si din patru orase din tara, in cadrul campaniei caritabile ”Copii pentru copii”.

250 de copii nevoiasi asteapta ajutorul tau. Dupa ce vor fi supusi unui proces de igienizare, pantofii stransi in urma campaniei vor merge catre cei 250 de copii aflati in grija asociatiei Ana si Copiii din Bucuresti.

”Pentru o familie cu multi copii si fara posibilitati materiale, cumpararea unei perechi de pantofi este un adevarat effort financiar. Nu de putine ori, doi frati impart aceeasi pereche de pantofi: unul din ei poarta incaltarile dimineata, la cursuri, iar celalalt frate incalta aceeasi pereche de pantofi dupa-amiaza, cand merge la scoala”, spune presedintele asociatiei „Ana si Copiii”, Mihaela Voivozeanu.

Asociatia, care deruleaza programe menite sa reduca abandonul scolar si familial, ajuta peste 250 de familii nevoiase din Bucuresti si imprejurimi. Copiii primesc regulat alimente, imbracaminte si inclataminte, iar parintii lor sunt consiliati si ajutati sa isi gaseasca slujbe. Pantofii pentru copii pot fi donati in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta. Iasi si Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.