Editia a 7-a a Balul de Caritate „Floare de Colt”.

  0
  843

  Bucuresti, 17 Noiembrie 2007 – In data de 17 noiembrie 2007, la Athenee Palace Hilton, Salonul Le Diplomate, va avea loc editia a 7-a a Balul de Caritate „Floare de Colt”.

  Evenimentul are ca scop strangerea de fonduri pentru un proiect special al Fundatiei Hospice „Casa Sperantei”: construirea unei clinici in Bucuresti, care sa asigure spitalizarea pacientilor in faza terminala, dar si formarea cadrelor medicale specializate ce vor activa aici.

  Si in acest an, amfitrioana evenimentului este doamna Mihaela Radulescu alaturi de domnul John Whitbread, Group Managing Director Crier Media Group.

  Editia de anul trecut a Balului de Caritate a reprezentat un moment marcant in istoria organizarii acestui eveniment cand distinsii participanti au contribuit la strangerea sumei de 91.000 de euro pentru Hospice „Casa Sperantei”.

  Hospice Casa Sperantei este prima unitate medicala din Romania destinata ingrijirii bolnavilor incurabili in faze avansate. Pana in prezent, cateva mii de bolnavi au beneficiat de ingrijirea si alinarea cadrelor specializate din spitalul din Brasov, care detine o unitate hospice cu paturi si centre de zi pentru adulti si copii. Fundatia a mai dezvoltat si un centru de educatie in ingrijire paliativa, un program de ingrijire hospice la domiciliu un centru de resurse si informare si cabinete pentru consultatii in ambulator.

  Recent, doamna Mihaela Radulescu si ES Ambasadorul Marii Britanii au vizitat Centrul Hospice „Casa Sperantei” si ne vor impartasi in seara evenimentului impresiile acestei vizite.

  Balul de Caritate ‘Floare de colt’, organizat in fiecare an de Crier Media Group, este un prilej de a contribui la dezvoltarea ingrijirii paliative a bolnavilor in faza terminala, un concept nou pentru Romania si foarte necesar. Crier Media Group a imbratisat aceasta cauza si organizeaza acest eveniment de sase ani, aducand beneficii reale, materializate in importante sume de bani care au ajutat la desfasurarea si dezvoltarea activitatii in spitalul din Brasov.

  Organizatorul evenimentului are, pana in acest moment, sustinerea unor companii importante precum Fundatia Vodafone Romania, Volvo si Fundatia Life for life, Macromex, Elmet Construct, Rumanian International Assistance, Roumanie Assurance International, Novartis, M.M.K. Estates, Inbev Romania, Mivan Development, Lowe&Partners si partenerul traditional ai evenimentului Athenee Palace Hilton. Parteneri media ai evenimentului in acest an sunt: Magazinul Progresiv, HRB expert, SmartFinancial si News-In.

  Din comitetul de organizare al Balului de Caritate fac parte: Mike Kenington – M.M.K. Estates, Lavinia Huidan – Volvo, Lillah Houghton – Mivan Development, Veronica Savanciuc – Lowe&Partners, Magda Muntean – Fundatia „Hospice Casa Sperantei”, Luiza Birca – CMG Romania, Graham Perolls – Fundatia „Hospice Casa Sperantei”, John Whitbread – CMG Romania.

  Filozofia hospice considera familia ca pe ‘o unitate de ingrijire’. Atat pacientii, cat si familiile acestora iau parte la procesul de decizie, iar dupa decesul celui drag, familia beneficiaza de suport moral si consiliere.
  O unitate de tip hospice ofera ingrijire paliativa, nu tratament curativ. Echipa hospice pune la dispozitie metode moderne de control al simptomelor specifice bolii in stadii avansate si terminale (durerea si toate celelalte simptome neplacute), dand posibilitatea pacientilor sa duca o viata cat mai linistita si cat mai activa. Echipa hospice intervine atunci cand boala nu mai are sanse de vindecare si speranta de viata este limitata. Unitatea hospice trateaza pacientul, nu boala.

  Mai multe informatii se pot obtine la tel.: +4 021 321 7631; 323 5055, persoana de contact: Oana Nae, Marketing & Event Assistant, CMG Romania.
  www.trt.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.