In data de 10 octombrie, Fundatia TERRA Mileniul III va invita sa participati la masa rotunda “Legatura dintre schimbari climatice si dezastre naturale”

evenimentIn data de 10 octombrie, Fundatia TERRA Mileniul III va invita sa participati la masa rotunda “Legatura dintre schimbari climatice si dezastre naturale”. Aceasta intalnire se adreseaza organizatiilor neguvernamentale de mediu si autoritatilor locale, avand ca scop identificarea posibilitatilor de colaborare APL-ONG in prevenirea dezastrelor naturale si a problemelor locale la care aceasta colaborare poate raspunde. Evenimentul va avea loc la sediul Institutiei Prefectului Municipiului Bucuresti, Bd. Regina Elisabeta nr. 34, sector 5, intre orele 10.00-12.00.

Desfasurare mesei rotunde se numara printre activitatile din cadrul proiectului “Reteaua ONG pentru Prevenirea Dezastrelor – RePeDe!”, derulat de catre Asociatia ALMA-RO in parteneriat cu Fundatia TERRA Mileniul III, Asociatia EcoLogic, Centrul de Consultanta Ecologica Galati si Clubul Eco-Montan “Origini Verzi” si finantat de Uniunea Europeana prin Programul Phare 2004 – Societatea Civila, Componenta 1 – Dezvoltarea Sectorului ONG.

Proiectul are ca obiectiv general cresterea implicarii ONG-urilor din Romania in managementul riscului de dezastru, prin intarirea capacitatii acestora de a lucra in retea pentru diminuarea riscului de dezastru, de a se implica in procesul de management al riscului de dezastru la nivel local si prin stimularea colaborarii ONG-autoritati publice in domeniul managementului riscului de dezastru. Principalele activitati ale proiectului vizeaza constituirea Retelei ONG pentru Prevenirea Dezastrelor, instruirea a 20 de ONG-uri de mediu, publicarea de materiale informative si rapoarte, activitati de follow-up si studii de caz la nivel local. Grupul tinta este reprezentat de catre ONG-uri de mediu, autoritati publice centrale si locale si cetateni.
Agenda intalnirii este atasata acestei invitatii.

Va rugam sa trimiteti confirmarea de participare pana la data de 8 octombrie, orele 17. 00, la e-mail cristina.butnariu@terraiii.ngo.ro sau fax 021 301 03 33.
Cu respect,
Lavinia Andrei
Presedinte Fundatia TERRA Mileniul III

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,172FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente