Acasă Etichete Lecitina

Eticheta: lecitina

Lecitina poate fi buna

Un nou studiu asupra utilizarii lecitinei in obtinerea alimentelor pe cale industriala releva ca aceasta nu intensifica doar proprietatile fizico-chimice, dar si profilul nutritional...

Vitamine sintetice si grasimi chimice

Biscuitii crocanti cu susan Saltza au ca ingredient principal faina alba de grau mineralizata si vitaminizata. Aceste calitati ar fi fost foarte utile organismului,...

Bomboane din zahar, colorate cu negru briliant

Bomboanele cu aroma puternica de eucalipt Golia activ Xtra strong sunt un produs dezechilibrat din punct de vedere nutritional, avand in compozitie o cantitate...

Chifle cu grasimi hidrogenate

Chiflele hamburger primavara sunt un produs dezechilibrat din punct de vedere nutritional, cu un exces de glucide cu index ridicat si absorbtie rapida. De asemenea,...

Choco margarina

Nestle Choco poate fi dusmanul siluetei daca este consumata in mod frecvent. De asemenea, din cauza grasimilor hidrogentate, devine un potential pericol pentru ficat...

Exista si E-uri bune

Se tot vorbeste de aditivi alimentari (E-urile) atat de nocivi sanatatii noastre. Dar dintre cei peste 315 aditivi alimentari utilizati, aproape 20 sunt E-uri...

Ciocolata umpluta cu margarina

Ciocolata Malaga Baron este un produs dezechilibrat nutritional, cu un exces de glucide si lipide, atrage atentia profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de...

Alune, stafide, mult zahar si doi conservanti

Conservantul benzoat de sodiu este cel care afecteaza calitatea arahidelor si stafidelor in ciocolata mixta Fiesta. Acesta are o serie de efecte adverse asupra...

Rămâi conectat!

104,334FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole recente