Intalnire de lucru “Padurea, viata si arta” la Colegiul Silvic „Bucovina”

Intalnire de lucru "Padurea, viata si arta" la Colegiul Silvic „Bucovina”

Reprezentantii autoritatilor locale si judetene din mai multe zone ale tarii, precum si profesorii de la cinci colegii din tara participa in aceste zile, la Campulung Moldovenesc, la prima intalnire de lucru a Retelei „Padurea, viata si arta”. Evenimentul are loc la Colegiul Silvic „Bucovina” si are ca tema „Baza didactico-materiala – cheia unui invatamant tehnologic de nota 10”. La intalnire sunt prezenti reprezentanti ai Colegiului Tehnic ”Vasile Pirvan” din Constanta, ai Grupului Scolar Silvic „Dr. Nicolae Rucareanu” din Brasov, ai Grupului Scolar Forestier Curtea de Arges, ai Colegiului Tehnic „Petru Musat” din Suceava, ai Grupului Scolar „Ion Vlasiu” din Targu-Mures si ai Colegiului Silvic ”Bucovina” .
Fiecare unitate scolara a fost reprezentata de cate doua cadre didactice, care au prezentat in cadrul Consiliului Profesoral al Colegiului Silvic ”Bucovina” exemple de buna practica din scolile lor. „Participantii au subliniat performantele realizate in cadrul diferitelor proiecte prin care s-au dezvoltat, precum si performantele elevilor si cadrelor didactice la concursurile si olimpiadele de specialitate ale profilurilor scolilor lor”, se arata intr-un comunicat al Colegiului Silvic „Bucovina”. De asemenea, profesorii veniti de la cele cinci colegii au apreciat ca Centrul de resurse Colegiul Silvic „Bucovina” poate fi considerat un etalon in invatamantul din judet si din Romania.
Prezent la evenimentul de la Campulung Moldovenesc, primarul Gabriel Constantin Serban, fost absolvent al colegiului, a tinut sa sublinieze rolul acestei scoli in cadrul comunitatii. El a adaugat ca acest colegiu este o unitate reprezentativa a invatamantului sucevean.
„Vreau sa subliniez implicarea acestei scoli campulungene in initierea unor proiecte importante in ceea ce priveste reabilitarea si dotarea colegiului, ceea ce a propulsat aceasta unitate de invatamant la un nivel european”, a aratat Gabriel Constantin Serban.
La randul sau, inspectorul general scolar al judetului Suceava si fost director al colegiului, Cristian Cuciurean, a declarat ca „performantele atinse de aceasta unitatea scolara se datoreaza si lucrului in echipa a intregului colectiv al scolii, care pune suflet in ceea ce face in vederea cresterii prestigiului acesteia. Si vreau sa le multumesc fostilor absolventi ai scolii, care sprijina in continuare institutia”.
Nu in ultimul rand, directorul Colegiului Silvic „Bucovina”, Alina Elena Cuciurean, a spus ca urmatoarea intalnire de lucru a Retelei „Padurea, viata si arta” va avea loc in perioada 5-6 aprilie 2012 la Colegiul Tehnic „Petru Musat” din Suceava si va avea ca tema „Educatia nonformala”.

Citeste mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2012-03-16/La-Colegiul-Silvic-Bucovina-are-loc-prima-intalnire-a-Retelei-Padurea-viata-si-arta#ixzz1pKEOvBKH

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente