Lagar de exterminare pentru caini la Buzau

2
457

Dupa ce zilele trecute am fost alungati din zona noului padoc din Buzau ieri am reusit sa intram in incinta. Imaginile de acolo sunt de-a dreptul socante. Cainii sunt doar piele si os iar intr-una dintre custi am gasit urme de sange spalat si pete de sange pe care le lingeau catelusi de doar cateva saptamani.lagar de exterminare

Zile la rand am incercat sa vedem in ce conditii traiesc cainii din noul padoc din Buzau. Am fost opriti de fiecare data dar am fost asigurati ca animalele sunt bine hranite si ingrijite.

Semnele de intrebare am inceput sa ni le punem dupa ce am primit mai multe sesizari ca dispar cainii comunitari de pe langa blocuri. Apoi, nimeni nu stia cu exactitate numarul cainilor din adapost. Conducerea Urbis Serv care are in administrare padocul spunea ca sunt aproximativ 12, un sofer de pe o masina care aduna cainii din cartiere spunea ca sunt intre 80 si 100, iar un paznic ne-a spus ieri ca nu este niciun caine in padoc.

Ieri am reusit sa intram in fortareata in care sunt tinuti cainii iar imaginile de acolo ne-au socat. Custile sunt amplasate intr-o curte in care nu exista nici macar un cabinet medical iar in ele erau aproape 30 de caini dintre care jumatate erau pui.

Bietele animale sunt piele si os, nu era nici urma de mancare in custi iar apa aveau doar cativa dintre ei. Iar ca socul sa fie si mai mare, intr-una dintre custi un catelus lingea sange de pe pardoseala.

Erau urme proaspete de sange si balti de sange amestecat cu apa si cu detergent. In imediata apopiere erau cateva maturi pline de sange si o roaba.

Nimeni nu a putut sa ne explice ce s-a intamplat acolo. Conducerea Urbis Serv ne-a asigurat ca va demara o ancheta sa afle ce s-a petrecut in padocul misterios de la marginea orasului.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.