Let’s Bike It a luat startul la Pitesti si Campulung

Primii pitesteni care s-au alaturat, astazi, campaniei

“Let’s Bike It”, proiectul initiat de Geo Atreides si pebiciclete.ro, a dat, sambata, startul unei editii maraton la care au fost provocati si pitestenii si campulungenii. La Pitesti au raspuns actiunii de identificare a mormanelor de gunoi, 5 bikeri, iar la Campulung, 7. Dupa noua editii de succes in apropierea Bucurestiului in 2010, la care au participat 300 voluntari si cate o editie in Brasov, Timisoara si Bacau, Let’s Bike It, proiectul initiat de Geo Atreides si pebiciclete.ro, a dat, astazi, startul unei editii maraton la care iau parte si argeseni.

Let’s Bike It a dat startul unei editii inedite: cartare pe biciclete in 11 judete simultan. A fost vorba de o actiune de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor si transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, in vederea crearii unei harti digitale cu punctele respective.

Cele noua editii din apropierea Bucurestiului in 2010, la care au participat 300 voluntari si editiile din Brasov, Timisoara si Bacau au fost un succes, motiv pentru care organizatorrii Let’s Bike It s-au gandit sa dea, astazi, startul unei editii maraton, la care au luat parte sute voluntari din 11 judete plus Bucuresti.

La Pitesti au raspuns actiunii de identificare a mormanelor de gunoi, 5 bikeri, iar la Campulung, 7. Cei 12 temerari au realizat o harta digitala a gunoielor din zonele monitorizate, harta ce va fi utilizata cea de-a doua actiune “Let’s Do It, Romania!” de pe 24 septembrie 2011

“Speram ca in toamna vor raspunde prezent la actiunea noastra mai multi argeseni. Let`s Do It, Romania! este proiectul tuturor celor care cred ca in Romania se intampla si lucruri pozitive, atunci cand fiecare este dispus sa contribuie, chiar cu foarte putin: o singura zi, pentru o Romanie curata. In 2010, pe 25 septembrie, peste 200 000 de voluntari au iesit la curatenie si au aratat ca se poate!” , spune Diana Livezeanu, organizatorul „Let’s Bike It” in Arges.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *