Let”s Do It Romania cauta voluntari la mare

0
547

Echipa „Let”s Do It, Romania!”, care si-a propus sa curete tara de gunoaie pe 25 septembrie, are nevoie de ajutorul voluntarilor din judetele Constanta, Tulcea si Calarasi pentru a intocmi, in weekend, harta gunoaielor.voluntari la mare

Echipa de voluntari a realizat astfel de harti (cartare) in judetele Cluj si Arges. Au urmat apoi Timis, Caras-Severin, Sibiu si Valcea. Peste 350 de voluntari au dat o mana de ajutor in aceste judete, identificand mormanele de deseuri cu ajutorul GPS-urilor si transmitand coordonatele geografice, dimensiunile si compozitia acestora.

Doar opt voluntari in Calarasi

Urmatoarea actiune de cartare va avea loc in zilele de 22-23 mai si se va desfasura concomitent in judetele Constanta, Calarasi si Tulcea.

In acest moment exista 8 voluntari inscrisi in Calarasi, 95 de voluntari in Constanta si 13 in Tulcea. „Pentru a realiza cu succes aceasta etapa avem nevoie de un numar cat mai mare de voluntari mai ales in judetele Calarasi si Tulcea. Facem apel la locuitorii acestor judete pentru a se implica alaturi de cei deja inscrisi pana acum!”, anunta echipa care coordoneaza ambitiosul proiect, intr-un comunicat de presa.

„Echipa „Let`s Do It, Romania!” cere sprijinul tuturor romanilor pentru etapa de cartare, etapa care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului. Toti cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta, timp liber, energie si, mai ales, doresc sa vada Romania curata, sunt incurajati sa se inscrie pe site la sectiunea Implica-te!”

„Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie.

Proiectul a pornit de la ideea unui estonian care, in 2008, a mobilizat 50.000 de oameni pentru curatenia generala in tara. Asa s-a nascut miscarea internationala Let”s Do It. Daca Romania reuseste sa curete arealele naturale, va fi cea mai mare tara din Europa care a realizat cu succesul proiectul.

Sursa: Evenimentul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.